Til Menu  

Ny Yaris kommer snart

Der er noget at glæde sig til...

En ny Toyota Yaris ser dagens lys efter sommerferien.

Det ydre design er frisket kraftigt op, interiøret markant forbedret og køreegenskaberne opgraderet i en grad, så den nye Yaris igen melder sig på banen som en af de mest attraktive i klassen.

Toyotas kendetegnende design med det nedadvendte frontgab får på den nye Yaris en ekstra dimension. Diagonale linjer løber samtidig fra Toyota logoet i midten af fronten ud mod forlygterne og danner dermed et kryds, som også er kendetegnende ved den nye AYGO.

Bagtil giver nydesignede LED-baglygter den nye Yaris et endnu mere stilfuldt udtryk og efterlader sammen med det integrerede udstødningsrør i kofangeren indtrykket af en bil i meget bedre balance.

Inde i kabinen er der arbejdet hårdt på at gøre opholdet til en endnu større fornøjelse inspireret af vigtig feedback fra kunderne. Man har således især fokuseret på tre nøgleområder – heriblandt at øge følelsen af rummelighed og dynamik, øge den oplevede kvalitet i kabinen samt at give mulighed for selv at vælge farver og udstyr.

 

Ændret undervogn

Den nye Yaris har fået ændret undervognen for at bedre komforten og ikke mindst bilens køreegenskaber. Motorprogrammet byder fortsat på de brændstoføkonomiske 1.0 og 1.3-liters benzinmotorer samt den kraftige 1.4-liters dieselmotor, og som kronen på værket vil den nye Yaris fortsat kunne fås med 1.5-liters hybridmotor, der i den nuværende Yaris i gennemsnit kører op til 32 km/l ved bykørsel.

Den nye Toyota Yaris kommer til Danmark efter sommerferien hvor du kan opleve den i alle Hanherred & Himmerlands afdelinger i AarsLøgstør og Brovst.

Indtil da kan den nuværende model fås i forskellige kampagneudgaver med priser fra kun 114.995 kr.